Tiia

Hei vaan! Tätä blogia kirjoittelee siis -95 syntynyt nuori nainen Kouvolasta. Olen asunut elämästäni kolme vuotta (2011-2014) Lappeenrannassa, mutta keväällä 2014 muutin taas takaisin Kouvolaan. Tällä hetkellä asun yksin.

Valmistuin keväällä 2014 kokiksi Saimaan Ammattiopisto Samposta. Tällä hetkellä työskentelen Kauppakeskus Veturin Kotipizzassa. Päiväni koostuvatkin pitkälti työnteosta, hevostelusta ja kavereiden kanssa hengailusta.

Luonteeltani olen ehkä hieman tiukkis, enkä aina osaa ottaa asioita ihan vaan huumorilla. Uusien ihmisten kanssa olen hieman ujo, ja voi kestää hetki ennen kuin jutun juurta alkaa löytymään, mutta tuttujen kanssa olen melko sosiaalinen ja puhelias, enkä tykkää olla vain hiljaa. Vihaan yksin olemista, jonka takia minua harvemmin näkee missään yksin.

Ratsastajana olen hieman lyhytpinnainen ja meinaan hermostua välillä turhankin nopeasti. Tällöin täytyy vain vain hengittää syvään ja aloittaa alusta. Toivoisin, että jonain päivänä omistaisin todella hyvät hermot, enkä hermostuisi koskaan.


Ratsastuksen aloitin vuoden 2007 syksyllä Kouvolan Hevoskeskuksella, sieltä siirryin kolmen vuoden jälkeen Kiviharjun tilalle, jossa ratsastinkin säännöllisesti vuoden 2013 kesään asti. Samaisen vuoden helmikuussa tutustuin myös Vikiin, josta tulikin minulle kuin oma hevonen, näin ollen päätin, että nyt on minun ratsastuskouluvuodet ohi.

Vuoden 2014 elokuussa ostin ensimmäisen ikioman hevoseni, Lissun. En ole hetkeäkään katunut Vikiin tutustumista tai Lissun ostamista. Nämä tytöt on parasta mitä mulle on koskaan tapahtunut <3